Τένις, ο βασιλιάς του στοιχήματος

, , Comments Off on Τένις, ο βασιλιάς του στοιχήματος

Στο στοίχημα οι περισσότερες φορές είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο, αλλά έτσι αφήνουμε τις ευκαιρίες να περάσουν απαρατήρητες. Αυτές οι ευκαιρίες προκύπτουν από άλλα αθλήματα, των οποίων το χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν δυο πιθανά αποτελέσματα. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το πλεονέκτημα και η αφορμή για να ξεκινήσει κάποιος να τα παρακολουθεί με περισσότερη σοβαρότητα. Σαφώς, πριν ξεκινήσει κάποιος να ποντάρει σε ένα άθλημα θα πρέπει να το μάθει. Είναι αναγκαίο να γνωρίζει ποιες ομάδες και ποιοι αθλητές πρωταγωνιστούν, ενώ οι κανόνες του αθλήματος είναι το βασικό προαπαιτούμενο.

Τένις, ο βασιλιάς του στοιχήματος

Μπορεί το ποδόσφαιρο να έχει τον τίτλο του βασιλιά των σπορ, αλλά μέσα από αυτό το άρθρο θα του “κλέψω” τον τίτλο! Όχι για τα σπορ βέβαια, αλλά για το στοίχημα…Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο άθλημα που να προσφέρει τόσο σταθερές στοιχηματικές ευκαιρίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολο. Αρχικά έχω θεσπίσει ένα κανόνα που ακολουθώ σε κάθε άθλημα, αλλά στο τένις επιβάλλεται… Ο κανόνας αυτός σχετίζεται με την απόδοση, η οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,45 και ο λόγος είναι ο εξής: Ποτέ δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε καλά λεφτά με αποδόσεις κάτω του 1,45. Ακόμα και το 1,45 είναι υπερβολικά χαμηλό, αλλά θα πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία με το ποσοστό ρίσκου. Έτσι, δεν μπορούμε να μιλάμε για αποδόσεις του 1,15, 1,25 κοκ.

στοιχημα στο τεννις

Αυτές οι αποδόσεις θα οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων όταν θα υπάρξει μια αστοχία γιατί δεν θα μπορέσετε να “μαζέψετε” ούτε το αρχικό κεφάλαιο! Στο τένις δίνονται αποδόσεις του 1,25 πολύ συχνά στα φαβορί, τα οποία η αλήθεια είναι ότι “σπάνε” δύσκολα, αλλά η ζημιά μια φορά γίνεται. Οπότε ξεκινάμε με την αρχή ότι δεν αγγίζουμε ότι είναι κάτω από 1,45, πραγματικά δεν αξίζει….

Κανόνας βήτα…

Άλλον ένα κανόνα που έχω θεσπίσει είναι η έναρξη των πονταρισμάτων από τον δεύτερο γύρο των τουρνουά. Στο τένις χρειάζεται να κάνουμε μια αναγνωριστική προσπάθεια για να βρούμε τα αδιαφιλονίκητα φαβορί. Έπειτα, μπορούμε να ποντάρουμε με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Γνωρίζω κάποιους παίχτες που δεν παίζουν μετά τον δεύτερο γύρο, αλλά τον τρίτο! Περιμένουν να ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά η κατάσταση για να προχωρήσουν σε ένα ασφαλές ποντάρισμα μειώνοντας τις αποδόσεις τους με αυτό τον τρόπο, αλλά αυτό το ζήτημα είναι θέμα επιλογής του κάθε παίχτη.

Το ίδιο ισχύει και για τους αγώνες τέννις. Είναι προτιμότερο να παρακολουθείτε έναν αγώνα και να ποντάρετε στον αθλητή που επιθυμείτε μετά από 1 ή 2 σετ. Είναι μικρότερο το ρίσκο να χάσετε το στοίχημα σας. Βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος να ποντάρετε σε χαμηλές αποδόσεις, αλλά μαθαίνοντας καλύτερα το άθλημα θα δείτε ότι υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανάμεσα στις διακυμάνσεις ακόμα και όταν οι δυο τενίστες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Τένις: Η Μέκκα του trading

Το τένις δεν προσφέρει μόνο σημαντικές ευκαιρίες για καλές αποδόσεις με ποσοστά επιτυχίας άνω του 74%, αλλά και την ευκαιρία να tradάρει ένας παίχτης. Το trading όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα δεν είναι μια διαδικασία με απλούς κανόνες. Αντιθέτως, το trading είναι μια δημοφιλής τεχνική στα διεθνή χρηματιστήρια. Στο τένις μπορεί να εφαρμοστεί ως εξής:

Αν υποθέσουμε ότι για τον παίχτη Α προσφέρεται 1,50 και για τον Β 4,00, τότε ποντάρουμε αρχικά στον Α παίχτη.

Περιπτώσεις:

Ο Α παίχτης προηγείται-Αντίδραση: Ποντάρισμα στον Β παίχτη με απόδοση που θα είναι ήδη υψηλή.

Όταν ο Α κερδίζει με 1-0 σετ, η απόδοση για τον Β είναι 8,00-9,00

Ο Β παίχτης προηγείται-Αντίδραση: Ποντάρισμα στον Β παίχτη στον βαθμό που απαιτείται για να επιστραφεί το κεφάλαιο.

Όταν ο Β κερδίζει η απόδοσή του έχει μειωθεί στο 2,00-2,50

Και στις δυο περιπτώσεις ξεκινάμε από το σημείο να επιστραφούν τα χρήματα μας μέχρι να έχουμε κέρδος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Σκάκι: Ο κρυμμένος θησαυρός!

Ολοκληρώνοντας την θεωρία και τα επιχειρήματα από τα οποία προκύπτει ότι το τένις είναι το ιδανικό άθλημα για κέρδη στο στοίχημα, ας παρουσιάσουμε ένα άλλο άθλημα που δεν είναι δημοφιλής στο στοίχημα, αλλά κρύβει απίστευτες ευκαιρίες. Πρόκειται για το σκάκι! Δεν προσφέρουν όλες οι εταιρείες στοιχηματισμό για σκάκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η εταιρεία που θα σας το προσφέρει είναι αρκετή για να σας οδηγήσει στη γνωριμία με το κορυφαίο πνευματικό άθλημα στον κόσμο.

skaki stoixima

Το σκάκι είναι ένα άθλημα που δεν έχει κανένα παράγοντα τύχης όσον αφορά την έκβαση του αποτελέσματος, αλλά απαιτεί ποιοτικές πληροφορίες για να μπορέσει κάποιος να κερδίσει χρήματα από αυτό. Αν οι αναμετρήσεις των φαβορί με τα αουτσάιντερ στο τέννις έχουν περίπου 70% πιθανότητες νίκης, τότε στο σκάκι το ποσοστό ξεπερνάει το 90%!!

Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε βαριάντες ή γκρανμετρικές κινήσεις, αλλά το τι επικρατεί στο άθλημα. Μια πολύ καλή πηγή πληροφόρησης είναι η σελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Εκεί θα βρείτε τη λίστα κατάταξης των σκακιστών όλου του πλανήτη. Οι βαθμοί τους μετρούνται με την κλίμακα ELO. Όποιος σκακιστής έχει περισσότερα έλο είναι και ο κορυφαίος στον κόσμο, αλλά στο στοίχημα αυτό δεν αρκεί…

Στα μεγάλα τουρνουά που τα έπαθλα είναι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, οι μεγάλοι σκακιστές δεν παίρνουν και μεγάλα ρίσκα. Ενημερωτικά να σας αναφέρω ότι οι γκραν μαιτρ μπορούν να αξιολογήσουν μια παρτίδα από το άνοιγμα της, δηλαδή από τις πρώτες 10-12 κινήσεις. Στην περίπτωση που οι εν λόγω σκακιστές είναι πολύ κοντά στην κλίμακα έλο και έχουν πολλές παρτίδες αναμεταξύ τους, το σημείο φαβορί είναι η ισοπαλία. Ειδικά στους πρώτους γύρους!!

Όταν η διαφορά μεταξύ δυο σκακιστών είναι 200 έλο και πάνω, τότε ο σκακιστής με το μεγαλύτερο έλο και έχοντας τα λευκά(!!) έχει 98% πιθανότητες να κερδίσει. Αν η διαφορά είναι κάτω από τα 100, τότε παίξτε ισοπαλία. Σε αυτό το επίπεδο οι ισοπαλίες είναι συμφωνημένες!!

Ανακεφαλαιώνοντας, θα προτιμάτε παρτίδες που ο λευκός είναι ο καλύτερος σκακιστής με σημαντική διαφορά έλο ή θα προτιμάτε ισοπαλίες σε παρτίδες που οι σκακιστές είναι πολύ κοντά στην κατάταξη. Οι ισοπαλίες προσφέρουν σημαντικά κέρδη σε σχέση με τα φαβορί.

Αυτά τα δυο αθλήματα αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες κερδών για τους παίχτες που θέλουν να εστιάσουν αποκλειστικά σε πιο εξειδικευμένα ματς. Οι αγώνες είναι λιγότεροι συγκριτικά με το ποδόσφαιρο και έτσι είναι δύσκολο να χαθεί κάποιος μέσα στην υπερπληροφόρηση. Το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τα αθλήματα αυτά για να έχετε κέρδη. Όταν το πετύχετε θα έχετε και ποσοστά επιτυχίας που σε κανένα άλλο άθλημα δεν είναι εφικτό.